Saunaan.fi - Kauhoittain löylyjä

Yrityksille - Hyödyt

 
  Tarina - Hyödyt - Hinta - Myynti kasvuun  
 

Kuinka paljon myyntisi kasvaisi vuodessa, jos saisit vuokrattua saunatilasi joka kuukausi yhden kerran enemmän kuin tähän asti? Entä kaksi kertaa?

Jos vuokraat saunaa hintaan 200 euroa, myyntisi kasvaa vuodessa 2 400 euroa jo yhdellä uudella asiakkaalla per kuukausi. Vastaavasti kahdella uudella asiakkaalla kuukaudessa myyntisi kasvaa vuodessa 4 800 euroa.

Hyödyt

Ilmoittamalla Saunaan.fi -sivustolla tavoitat vuokra- ja tilaussaunoja internetin kautta etsivät asiakkaat kustannustehokkaasti. Palvelun käyttäjät ovat aidosti kiinnostuneista saunapalveluita tarjoavista yrityksistä ja ovat valmiita tekemään varauksen heti. Saat uusia asiakkaita lauteillesi ja saunasi käyttöaste paranee.

Sivustolla on esillä vain ja ainoastaan tilaus- ja vuokrasaunoja. Saunaan.fi -palvelussa ei julkaista muita tuotteita ja palveluita tarjoavien yritysten mainoksia. Kävijän huomio kohdistuu 100-prosenttisesti saunoihin.

Sivustolla käyvät etsivät nimenomaan vuokrattavia saunatiloja. He ovat tehneet päätöksen saunan varaamisesta, mutta eivät ole vielä päättäneet, minkä saunan valitsevat ja keneltä palvelun ostavat. He ovat siis erittäin potentiaalisia asiakkaita juuri Sinulle.

Tavoitteenamme on luoda sivustosta Suomen tunnetuin tilaus- ja vuokrasaunojen hakukone, josta löytyvät kaikki Suomen saunat.

Mitä se vaatii minulta?

Palvelun avaaminen on erittäin helppoa ja nopeaa: se vie Sinulta aikaa noin puoli tuntia. Soita meille, keräämme palvelun avaamiseksi tarvittavat tiedot heti puhelimessa ja avaamme esittelysivusi vielä saman päivän aikana. Vapaamuotoiset kuvaukset tarjoamistasi palveluista sekä valokuvat saunatiloistasi voit toimittaa meille tämän jälkeen sähköpostitse. Me huolehdimme lopusta.

Halutessasi voit päivittää saunasi tietoja ilmaiseksi kaksi kertaa vuodessa.

Katso, miltä saunan esittelysivu voi esimerkiksi näyttää, ja mitä tietoja saat saunastasi esille (avautuu uudessa selainikkunassa).

Edellinen - Seuraava