Saunaan.fi - Kauhoittain löylyjä

AJANKOHTAISTA

Lehdistötiedote: Saunat vertailtavissa Internetissä

18.09.2007

Internet-osoitteeseen www.saunaan.fi on avattu verkkopalvelu, josta saunojien on helppo löytää tarpeitaan vastaava tilaussauna. Sopivalla alueella sijaitsevien saunojen ja niiden tarjoamien palveluiden vertailu käy kätevästi.

Sivusto tarjoaa saunayrityksille mahdollisuuden olla esillä siellä, missä asiakkaatkin ovat. Lisäksi saunayritykset hyötyvät saunakulttuurin ja saunatilojen keskitetystä markkinoinnista.

Saunatilan vuokraaminen on mukava tapa pitää polttarit, järjestää yrityksen asiakastilaisuus tai henkilökunnan virkistysilta, nostattaa yhteishenkeä joukkueen saunaillassa tai viettää iltaa ihan muuten vain mukavalla kaveriporukalla.

– Tavoitteenamme on luoda Saunaan.fi –sivustosta Suomen tunnetuin tilaus- ja vuokrasaunojen hakukone, josta löytyvät kaikki Suomen saunat. Uskomme sivuston lisäävän sekä saunapalveluiden käyttöä että saunayritysten välistä kilpailua, sanoo toimitusjohtaja Antti Kairavuo.


Saunaan.fi –palvelua ylläpitää Kulovalkea Oy, joka on kolmen opiskelijan keväällä 2007 perustama markkinointiyritys. Yritys keskittyy tällä hetkellä ainoastaan Saunaan.fi –sivustoon, mutta suunnittelee jatkossa myös muita projekteja.

Toimitamme pyynnöstä kuvia.

Lisätietoja:

Kulovalkea Oy
toimitusjohtaja
Antti Kairavuo
044 047 4720
antti@saunaan.fi

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet
www.saunaan.fi
www.kulovalkea.fi

Voit ladata tiedotteen myös pdf-muodossa.

 Takaisin