Saunaan.fi - Kauhoittain löylyjä

Kommentit

Saunojat voivat lähettää kommenttejaan sekä Saunaan.fi-sivuista että tilaus- ja vuokrasaunoista, joissa ovat käyneet löylyttelemässä, sähköpostitse osoitteeseen kommentit(at)saunaan.fi. Viestit julkaistaan oikoluvun jälkeen. Varaamme oikeuden olla julkaisematta kommentteja, jotka mielestämme ovat Suomen lain tai hyvän tavan vastaisia tai muuten asiattomia.

 

8.9.2012 Terhi Törrö kirjoitti:

Hei,

Tuli mieleeni tästä teidän sivustostanne, että olisi hyvä, jos sen saisi ainakin englanninkielisenä internettiin, paikkakuntia ja saunojen nimiä ei varmaan tarvi kääntää, vain se perusidea hakutoiminnoille. Avanto- ja kylmäuintipaikat tästä palvelusta puuttuivat, eli saunan lisäksi se talvinen huippukokemus.

- Terhi Törrö 


Kiitos mainiosta ideastasi, Terhi!

Englanninkielinen versio on tietysti välttämätön kaikille, jotka eivät tätä "helppoa" kieltämme ymmärrä ja joilla ei ole paikallista opasta. Laitamme asian mietintämyssyyn ja katsotaan jos tästä saadaan myös jotain konkreettista aikaan.

Saattaa tietysti olla, että ulkomaalaiset eivät uskalla varata saunavuoroa omatoimisesti, vaan tarvitsevat suomalaisen emännän tai isännän rohkaisua uskaltautuakseen tulikuumaan saunaan (saatika jääkylmään avantoon). Kannustetaan kaikki siis ulkomaisia ystäviämme mukaamme saunaan ja saamaan uusia kokemuksia ja ikimuistoisia elämyksiä.

Lisäämme uusia saunapaikkoja sivustolle mielellämme. Jos sinulla on jokin tietty sauna mielessäsi, vinkkaa heille Saunaan.fi -palvelusta. Lisätietoa sivustolla ilmoittamisesta löytyy tästä linkistä.

t: Saunaan.fi

 

19.8.2009 Markku Jalonen kirjoitti: 

Nyt on kuulkaa semmonen probleema ettei tästä saunan varaamisesta tule mitään! Niin on vaikea tämä homma nyt.

Miten saan saunan varatuksi? Mistä näen varaustilanteet ja jätän oman varauksen?

t. Markku


Kiitos kysymyksestä, Markku!

Saunaan.fi-palvelusta löydät oman alueesi saunatilat yhteystietoineen ja esittelyineen. Varsinainen varaus sinun täytyy tehdä suoraan haluamaasi saunaan. Myös varaustilanteen saat selville olemalla ko. saunaan yhteydessä. Näin saat varmasti viimeisimmän ja oikean tiedon varaustilanteesta.

Eli puhelin kouraan tai sähköpostiohjelma auki ja yhteys suoraan saunaan!

Hyviä löylyjä, toivottavasti saat vuoron varattua.

t: Saunaan.fi

 

29.12.2008 Isovanhemmat Oulusta kirjoitti:

Linkki joulupukkipalvelusta johdatti meidät tänne. Ai pitäisi vielä saunaankin mennä? Kyllä olimme erittäin tyytyväisiä pukkiin, mutta katsotaan näitä saunoja joskus paremmalla ajalla. Toivottavasti pukki löytyy myös ensi vuonna yhtä helposti.


Hei!

Mukava kuulla, että uusi palvelumme miellytti. Tarkoitus on jatkaa sitä myös tulevina vuosina. Ensi joulua odotellessa on hyvä käydä saunomassa tasaisin väliajoin. Ja saunathan löytyvät osoitteesta Saunaan.fi.

t: Saunaan.fi

 

26.2.2008 Juhani Leino kirjoitti: 

Aivan mahtava idea tämä saunasivu. Mutta vielä lisää saunoja saisi olla tarjolla. Vaihtelu nimittäin tekee hyvää ja onhan se mukavaa käydä testaamassa erilaisia saunoja.

Eli ei muuta kuin lisää löylyä!

Terveisin Juhani


Kiitos palautteesta!

Saunoja pyritään lisäämään palveluun tasaiseen tahtiin ja tavoitteenamme onkin tehdä palvelusta Suomen suurin tilaussaunojen, vuokrasaunojen ja saunatilojen hakukone. Saunapalveluita tarjoavat voivat lisätä oman saunansa sivuille ottamalla yhteyttä oman alueensa yhteyshenkilöön.

Nimenomaan - vettä kiville!

t: Saunaan.fi

 

21.8.2007 Osmo Kinnunen kirjoitti:

Hei !

Olen potentiaalinen asiakkaanne ja minulle tarjottiin palveluanne. Siksi kävin sivuillanne. Uutena virkeänä yhtiönä odotan Teiltä, että ajankohtaista sivutkin ovat ajantasalla. Heinolan kisat oli ja meni.


Ajankohtaisia saunomiseen liittyviä juttuja lisätään sivustolle sitä mukaan, kun niitä tulee. Pyrimme olemaan jatkuvasti ajan tasalla, mutta välillä jotain jää huomaamatta. Juttuvinkkejä voi lähettää osoitteeseen kommentit(at)saunaan.fi.

t: Saunaan.fi

 

17.7.2007 Kerttu Palmunen kirjoitti:

Moro, Pojat!

Sivusto näyttää oikein hienolta. Tekstit ovat hyvää kieltä ja se tekee hyvän vaikutelman. Laiturikuva on vihertävä. Onko se tarkoituskin?


Kiitos kehuista. Laiturikuva on todella tarkoituksella hivenen vihertävä - mielestämme se luo näin sellaista vanhan ajan mukavaa saunatunnelmaa paremmin kuin jos kuva olisi käsittelemätön.

t: Saunaan.fi